KÖZéletMosonmagyaróvár

Újabb versenyen szerepelt parádésan a VI-GÓ SE


Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk a mosonmagyaróvári VI-GÓ SE parádés szerepléséről a WFC világszervezet nyílt Országos K-1 Bajnokságán. Az egyesület versenyzői azonban nem elégedtek meg ezzel a teljesítménnyel, dolgoztak tovább és a két héttel ezelőtt megrendezésre kerülő rangos megmérettetésről is kiváló eredményekkel érkeztek haza.

2020. október 24-én került megrendezésre a Global Boxing Federation Combat Sport Országos Bajnoksága, ahol K-1 és K-1 light szabályrendszerben versenyzett a mosonmagyaróvári VI-GÓ SE 12 versenyzője, akik 3 arany-, 4 ezüst- és 5 bronzérmet gyűjtöttek.

“28 egyesület, több mint 100 nevező és egy roppant erős mezőny várta az induló harcosokat válogatott versenyzőkkel kiegészülve. Bár néhány meccsen sajnos nem mi kerültünk ki győztesként, az éremtáblázaton így is első helyen végeztünk, ugyanis 12 versenyzőt egyik klub sem nevezett rajtunk kívül a viadalra” – mesélte Meszlényi Gábor, a sportegyesület edzője és elnöke.

“Mindenképpen szeretném kiemelni a Wéber Családot, ahol klubunk történelmében egyedülálló módon, anyuka, apuka és gyermekük is kötelek közé lépett egy azon versenyen!

Ezenkívül versenyzett még három másik család több tagja is egyszerre ezen a megmérettetésen. A Babos família két férfi tagja, apa és fia is indultak. Babos Béla, az édesapa méghozzá először lépett a kötelek közé 48 évesen.

Bertalanék szintén apa – fia felállásban indultak a versenyen. Bertalan Zoltán különdíjat kapott, amiért gyönyörűen versenyzett és 52 évesen ő volt a derbi legidősebb résztvevője.

Emellett pedig fontos megemlítenem még a Gulyás testvéreket, akik szintén gyönyörűen teljesítettek a megmérettetésen.

Mindenkire nagyon büszke vagyok!”

Gratulálunk mindenkinek!

További cikkek
KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Friss levegőn nőnek az izmok – összeszedtük, hol lehet  ősszel a szabadban sportolni

A nagyvárosok mellett a falvakban is megszokott jelenséggé váltak a kültéri fitnessparkok.
Read more
A nap esszenciájaDunaszegKÖZéletMecsérMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

A hétvége esszenciája - 2023.09.8-10.

Új csoportszobával bővült a Dunaszegi Napközi Otthonos Óvoda 2023. szeptember 8-án új…
Read more
KÖZéletKÖZösségSzigetKÖZélet

Még 1 hónapig lehet jelentkezni a Boldogságóra Programhoz

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 10 éve indította el a Boldogságóra Programot óvodák és…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük