2020.09.29.

SzigetKÖZélet média


Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata csatlakozva a Virágos Magyarország versenyhez, meghirdette „Virágos balkonok, virágos kertek” elnevezésű saját lakossági versenyét.  

Pályázni a legvirágosabb balkon és a legvirágosabb előkert kategóriában lehet a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő, a kerti kompozíciót is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal. 

A bírálat során kategóriánként a legszebb kertépítészeti kompozíciót, a legszínesebb növénykavalkádot, a legkreatívabb egyedi megoldásokat, a legkorszerűbb fenntartható növényalkalmazást keressük.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata arra kéri a Virágzó Város lakosságát, jelentkezzenek a felhívásra és a vállalkozó szelleműek minél többen pályázzanak!

Kérjük pályázatukat 2020. július 30-ig küldjék el a nemeth.andrea@mosonmagyarovar.hu e-mail címre. Kérjük, csatoljanak a Mosonmagyaróváron fellelhető balkonról vagy előkertről 1 db, általuk legjobbnak tartott fotót, rövid leírást, valamint egy jelentkezési lapot, mely a www.mosonmagyarovar.hu honlapról letölthető.

A beérkezett pályamunkákról készült fotókat 1-1 hétig 2020. augusztus 03-14-ig a Facebookon keresztül közönségszavazásra bocsátjuk.

Kategóriánként a legtöbb szavazatot kapott mosonmagyaróvári balkon és előkert tulajdonosát  (1. hely 100.000 Ft értékű, 2, hely 50.000 Ft értékű, 3. hely 25.000 Ft értékű) kertészeti utalvánnyal jutalmazzuk! A díjat az őszi terménykiállításon adjuk át.

A fotók beküldési határideje: 2020. július 30.

Megosztom: