KÖZélet

Az antik és a modern találkozása a The Doors apartmanokban – Ötödik csillagát is megszerezte a Lajta-parti lakosztály

A lakosztály elhelyezkedése is mesébe illő.


Ötcsillagos, kiváló minősítést szerzett a mosonmagyaróvári The Doors Luxury Apartment Blue Door lakosztálya, ezzel nemcsak az első ötcsillagos szálláshely lett a városban, egyúttal a Szigetközben, de megyénkben is.

A The Doors Luxury Apartment Blue Door lakosztálya kiváló minősítést ért el – erősítette meg hivatalosan a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület. Az ötödik csillag megszerzésével ezáltal egyedüli ötcsillagos szálláshellyé avanzsált Mosonmagyaróváron és a Szigetközben, mi több, Győr-Moson-Sopron megyében is.

Az apartmanok látogatói egy családi vállalkozás vendégszeretetét élvezhetik. 2020-ban épült az első kisház, a szállásadóhely mindössze két év leforgása alatt sokat fejlődött és bővült, mára már három lakrész várja kikapcsolódni vágyókat. Jövőre pedig két további lakrésszel gazdagodik a szálláshely.

A The Doors Luxury Apartment Blue Door lakosztálya kiváló minősítést ért el.


Elegáns luxus és vagány antikvitás

A házakat exkluzív stílus jellemzi: minden bútor és dekoráció gondosan, egyedileg válogatott, antik vásárokon, régiségkereskedőktől vásárolt darab. 19. és 20. századi francia és angol elemeket – tükröket, tálalóasztalokat, vázákat – találunk a helyiségekben, melyek különlegessé varázsolnak egy-egy szobát, lakrészt, hangsúlyozzák, aláhúzzák az adott enteriőr jegyeit.

Az antik bútorkülönlegességek a letisztult, városi luxussal párosulnak. A modern és a klasszikus elemek merész találkozása miatt is érezheti az ember magát annyira otthonosan a terekben.

–  Az egyik legfontosabb szempont számunkra a kényelem és az otthonosság megteremtése volt a szállások kialakítása során. S hogy elértük a célunkat, abban vendégeink minden alkalommal megerősítenek bennünket. Mint mondják, haza sem akarnak menni, azon kapják magukat, hogy órák repültek el, míg a teraszon olvastak, kávét kortyolgattak vagy éppen a naplementében gyönyörködtek – nyilatkozta lapunknak Lovász-Horváth Karolin, a szálláshely vezetője. Kiemelte, az nyitás évének nyarán már teltházzal működtek, és büszke rá, hogy számos visszatérő vendégük van.

–  Aki egyszer eljön hozzánk, visszavágyik – tette hozzá.

Az antik bútorkülönlegességek a letisztult, városi luxussal párosulnak.


Aktív kikapcsolódás a nyugalom szigetén

A Blue Door lakosztály elhelyezkedése is mesébe illő: a kertben a Lajta csordogál, így a pihenésre vágyó vendégek élvezhetik a természet nyújtotta békét, csendet, nyugalmat.

– Azoknak, akik inkább az aktív pihenés mellett teszik le a voksukat, a jó hírünk, hogy apartmanjaink frekventált elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétányira található a Termálfürdő és a sétálóutca, éttermekkel és kávézókkal – részletezte a házigazda.

Az apartmanok frekventált elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétányira található a Termálfürdő és a sétálóutca, éttermekkel és kávézókkal.


Ízek és illatok emlékbe

– A hozzánk érkező vendégeknek a ruháikon kívül szinte semmit nem kell magukkal hozniuk, az ajtón belépve ajándékok fogadják őket. A szigetközi régiót népszerűsítendő, helyi kistermelők portékáival kedveskedünk, de egy finom borral is üdvözöljük a vendégeinket. A hálószobákban pedig szintén helyi, kézzel készített egyedi szappanok várják a látogatókat, mindig az évszakokokhoz és alkalmakhoz illően – tudtuk meg Karolintól.

A gyermekeket játékok hada, míg az ellazulni vágyó felnőtteket egy hétszemélyes jakuzzi is várja. A házikedvencekre is gondoltak: mindig valami kis finomsággal várják a kisállatokat.

A hálószobákban szigetközi, kézzel készített, egyedi szappanok várják a látogatókat, mindig az évszakokokhoz és alkalmakhoz illően.

További információk a The Doors honlapján olvashatók.

További cikkek
KÖZbensőKÖZélet

Gyerekkel elindulni – Mit tehetünk szülőként a veszekedésmentes reggeli készülődésért?

Tegye fel a kezét, akinél gyorsan és mosolygósan indul minden hétköznap reggel a gyerekekkel!
Read more
DarnózseliKÖZéletSzigetKÖZélet

Nem az a Tiéd, amit megeszel, hanem ami felszívódik

Milyen nehézségekkel kellett korábban és kell ma megküzdenie egy vállalkozónak? Mi egy…
Read more
DunakilitiKÖZéletKÖZkincsMosonmagyaróvárNagybajcsNagybajcs

Neves személyek évfordulói - Január, február

Kétszáz évvel ezelőtt, 1824-ben az Esztergom melletti Szenttamáson születettBeöthy…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük