2021.04.23.

SzigetKÖZélet média

Újabb emberrablási kísérlet térségünkben


Tegnap este a mosonmagyaróvári rendőrkapitányságra bejelentés érkezett, amely szerint 2021.01.06. napon 18:30 óra körüli időben Mosonmagyaróváron, a Vízpart utca és Kolbai Károly utca kereszteződésben egy személygépkocsi állt meg az út szélén, abból egy férfi kiszállt, és megszólított egy gyalogosan közlekedő 16 éves lányt, akit arra utasított, hogy üljön be a járműbe. A fiatal lány azonban ennek nem tett eleget, és elfutott a helyszínről – tájékoztatta portálunkat a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség a fentiek alapján – a felmerült információk értékelését követően – kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított. Az eset több pontjában hasonlóságot mutat a 2020. január 2-án, Feketeerdő területén történt eseménnyel, az egyezőséget a büntetőeljárás keretében a nyomozók vizsgálják.

Az ügy állásáról, a nyomozás érdekeire tekintettel, bővebb információt a későbbiekben kaphatunk.

A történtekkel összefüggésben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság továbbra is várja mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az elkövető személyével, vagy a cselekménnyel kapcsolatban releváns információval rendelkeznek! Jelentkezni személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon lehet, illetve névtelenségük megőrzése mellett kérjük hívják a telefontanú zöldszámát, vagy tegyenek bejelentést a 112-es segélyhívón.

Megosztom: