AbdaDunaszegGyőrladamérGyőrújfaluGyőrzámolyKisbajcsKÖZéletSzigetKÖZéletVámosszabadi

Kétnapos gázszünet a vármegye tizennégy településén

Karbantartási munkálatok miatt negyvennyolc órán át szünetel a földgázszolgáltatás a térség egyes településein kedd déltől csütörtök délig. A minimális gáznyomást ebben az időszakban is biztosítja a gázszolgáltató, ugyanakkor arra kérik a felhasználókat, hogy a karbantartás idejére szüneteltessék a gázvételezést.

2023. június 20-án, kedden 12:00 órától az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területének tizennégy településén negyvennyolc órán keresztül szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez a földgázszállító gázvezeték-rendszeren.

A június 20. 12 órától június 22. 12 óráig terjedő időszakban a gázszolgáltatási szünet minden gázfogyasztó felhasználót érint a következő településeken: Vámosszabadi, Nagybajcs, Kisbajcs, Győrzámoly, Győrújfalu, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál, Abda, Börcs, Ikrény, Rábapatona, Enese és Kóny.

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. a fent említett időszakban is biztosítja a földgázelosztó hálózatban műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást, ugyanakkor arra kérik a lakosságot, illetve a felhasználókat, hogy a karbantartás ideje alatt szüneteltessék a gázvételezést a gázkészülékek előtti csapok zárásával, az esetleges veszélyhelyzetek megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében.

További cikkek
KÖZbensőKÖZélet

Gyerekkel elindulni – Mit tehetünk szülőként a veszekedésmentes reggeli készülődésért?

Tegye fel a kezét, akinél gyorsan és mosolygósan indul minden hétköznap reggel a gyerekekkel!
Read more
DarnózseliKÖZéletSzigetKÖZélet

Nem az a Tiéd, amit megeszel, hanem ami felszívódik

Milyen nehézségekkel kellett korábban és kell ma megküzdenie egy vállalkozónak? Mi egy…
Read more
DunakilitiKÖZéletKÖZkincsMosonmagyaróvárNagybajcsNagybajcs

Neves személyek évfordulói - Január, február

Kétszáz évvel ezelőtt, 1824-ben az Esztergom melletti Szenttamáson születettBeöthy…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük