KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Bemutatásra kerültek a Fidesz-KDNP polgármester és képviselőjelöltjei Mosonmagyaróváron

Dr. Nagy István országgyűlési képviselő, a Fidesz mosonmagyaróvári szervezetének elnöke, Ondré Péter a Mosonmagyaróvári KDNP elnöke és Pető Péter, a helyi Nemzeti Fórum elnöke közösen adtak tájékoztatást a 2024-es önkormányzati választáson indított jelöltjeikről.

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség mosonmagyaróvári szervezete, a mosonmagyaróvári Kereszténydemokrata Néppárt és a helyi Nemzeti Fórum közös jelölése és döntése alapján Mosonmagyaróvár polgármesterének a következő ciklusban is dr. Árvay Istvánt ajánljuk.

Dr. Árvay István az egyik legtapasztaltabb képviselő, aki több, mint 25 éve vesz részt a város közéletében, az önkormányzati munka minden fázisában. Olyan tapasztalt városvezető, aki az önkormányzati testületben egységet tudott teremteni. Az egység mindig erőt jelent és ez az erő az eredményekben is megtestesül. – ismertette dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője.

Ondré Péter, a Mosonmagyaróvári KDNP elnöke és egyben az újonnan bemutatott képviselőjelöltek egyike, a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: Mosonmagyaróvár város hajóját az elmúlt öt évben viharban kellett kormányozni, komoly inflációs és gazdasági spirálban kellett egyenesben tartani és stabilan vezetni. A jelölőszervezetek egyértelmű és határozott döntést hoztak amellett, hogy jó és sikeres volt a kormányzás az elmúlt ciklusban.

Pető Péter, a helyi Nemzeti Fórum elnöke arról beszélt, hogy a Nemzeti Fórum mosonmagyaróvári és Győr-Moson-Sopron vármegyei szervezete is büszke arra a munkára, ami az elmúlt másfél évtizedben elvégzett. A Nemzeti Fórum a KDNP és Fidesz koalíciónak 2021-től egységes része, amely egy dinamikus és folyamatos fejlődést adott a városnak. Az elvégzett képviselői munka a garancia a folytatásra, valamint ennek a polgári értékeket vállaló közösségnek az ereje a biztosítéka is egyben, hogy a jövőben is ugyanilyen intenzitással és eredményességgel fognak dolgozni.

Akkor lehet igazán szépet, jót és nagy fejlődést hozó munkát alkotni, amikor béke és nyugalom van a teljes képviselőtestületben, amely más települések politikai viszonylatait tekintve is kiemelkedő jelentőségű. Ezt a békés, értéket teremtő munkát szeretném a továbbiakban is folytatni! – mondta dr. Árvay István, aki megválasztása esetén harmadik ciklusát kezdheti polgármesterként.

A jelölő szervezetek a polgármester jelölt után a képviselőtestületet is bemutatták. A már ismert, jelenleg is képviselőként dolgozók mellett a fiatalítás jegyében 3 új tagot is megneveztek. Így a 2024-es helyi önkormányzati választásokon Mosonmagyaróvárt az egyes körzetekben az alábbi személyekkel kívánják képviseltetni:

  1. körzet: Keszeiné Siklósi Zsuzsanna
  2. körzet: Ondré Péter
  3. körzet: Németh Sándor
  4. körzet: Iváncsics János
  5. körzet: Staár Katalin
  6. körzet: Szabados Tamás
  7. körzet: Muráncsik László
  8. körzet: ifj. Csorba Dezső
  9. körzet: Frauhammer Csaba
  10. körzet: Kránitz László

Fotó: Bánhegyi István

További cikkek
KÖZéletKÖZkincsKÖZösségMosonmagyaróvár

Egy élet a kereszténydemokráciáért – Kovács K. Zoltánra emlékezünk

100 évvel ezelőtt, 1924. március 27-én született Mosonmagyaróváron Kovács K. Zoltán, a…
Read more
KÖZéletKÖZkincsKÖZösség

A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának oktatóit díjazták az Év agrárembere díjátadón

A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának oktatói értékes szakmai…
Read more
KÖZbensőKÖZélet

Dühkezelés gyermekkorban – Ezt a három dolgot minél előbb tanítsa meg a gyermekének!

Szülőként hajlamosak vagyunk megijedni gyermekeink heves érzelmi megnyilvánulásaitól, pedig…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük