2021.08.03.

SzigetKÖZélet média

Újra nyitnak az óvodák, bölcsődék


Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata értesíti a szülőket, hogy 2020. május 25-től az óvodák és bölcsődék megnyitnak és a járvány előtti rendnek megfelelően fogadják a gyermekeket. 

Az étkezés biztosítása miatt az óvodai igénybevételt megelőző napon 9 óráig kell bejelenteni a gyermeket az intézménybe. 2020. május 25-én, hétfőn azok a gyerekek mehetnek óvodába, akiknek az érkezését 2020. május 22-én,  pénteken 9 óráig saját óvodájában bejelentették a szokásos módon.

Amennyiben bölcsődés kisgyermekük elhelyezését kérik, akkor legkésőbb május 22-én, pénteken 16.00 óráig jelezzék a 96/825-480, illetve 96/825-255-ös telefonszámon.

A bölcsődéket, óvodákat továbbra is csak egészséges gyermekek látogathatják. Ha a gyermek napközben megbetegszik, a szülő köteles az értesítés után a legrövidebb időn belül érte menni és hazavinni. Legközelebb csak orvosi igazolással fogadják vissza az intézményekbe. A gyermekek biztonsága érdekében a reggeli érkezéskor és távozáskor a szülőknek szájmaszkot kell viselni, és az óvodába lépéskor kézfertőtlenítőt kell használni. Egy gyermeket csak egy felnőtt kisérjen! A szülők lehetőség szerint tartsanak egymástól 1,5-2 m-es távolságot!

Aki úgy szeretné továbbra is otthon tarthatja kisgyermekét! További kérdés esetén keressék bizalommal óvodavezetőjüket, gyermekük óvónőjét és a bölcsőde dolgozóit a fent megadott telefonszámokon!

Megosztom: