KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Mosonmagyaróváron járt az egykori szépségkirálynő, Konkoly Ági


A Miss Universe Hungary 2012 cím nyertese a napokban két kislányával Mosonmagyaróvárra látogatott, hogy felfedezze a várost, illetve az itt kínált programlehetőségeket. 

Ági karrierjét szépségkirálynőként kezdte, majd modellkedéssel és médiaszerepléssel kezdett el foglalkozni, illetve aktívan jelen van közösségi média felületein is. Nemrégiben a népszerű Konyhafőnök című főzőműsorban láthattuk, ahol megcsillogtatta főzőtudományát is. Elmondása szerint jelenleg elsősorban a főállású anya szerepét tölti be, hiszen idősebb kislánya, Zoé 5, míg kisebbik gyermeke, Zora 2 éves. A lányok szinte mindenhová követik édesanyjukat, így természetes volt, hogy Mosonmagyaróvárra is elkísérik őt.

Az egykori szépségkirálynővel élményeiről és benyomásairól beszélgettünk:

Hétfő délelőtt érkeztünk Mosonmagyaróvárra, ahol első benyomásunk az volt, hogy mindenki, akivel csak találkoztunk nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt. Még soha nem jártam ebben a városban, illetve az ország ezen felén sem sokszor, de őszintén nagyon tetszik: igazán szép és hangulatos.


Hogyan töltöttétek el ezt a három napot itt nálunk? 

Sajnos az idő nem volt túl kedvező, így kültéri programot nem nagyon tudtunk csinálni, de szerencsére Mosonmagyaróvár rossz időben is számtalan programlehetőséget kínál. 

Kedves ismerőseink körbevezettek minket a városban és jobbnál-jobb tanácsokkal, ajánlásokkal láttak el a szabadidőnk minél tartalmasabb eltöltésére.

Egyik délelőtt például elmentünk a Futura Élményközpontba, ahol igazán érdekes feladatok és játékok vártak bennünket. Órákat töltöttünk el ott, a lányok teljesen le voltak nyűgözve, alig lehetett őket elhozni onnan. Őszintén szólva még így felnőtt szemmel is abszolút élvezhető program volt. 

A sok játék után Zoé és Zora annyira lelkesek és energikusak lettek, hogy még a délutáni alvást is kihagytuk és a Flexum Thermal & Spa felé vettük az irányt. Mint azt előzetesen megtudtam, a komplexum egy rendkívül nagyszabású újjáépítésen ment keresztül az elmúlt két évben, így izgatottan vártam hova érkezünk. A hely magáért beszél, ahol minden korosztály talál magának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A lányok babaúszáson vettek részt, amit mindketten nagyon élveztek. Zoé ugyan már 5 éves, de ő is hatalmas lelkesedéssel csinálta kishúgával a feladatokat. 

Amíg a lányok jól szórakoztak bent a gyermekmedencénél, én magam kipróbáltam a kültéri termálvizes Arany- és Ezüst medencét. Az eső ugyan esett, de ez egyáltalán nem zavart. Rendkívül jó érzés volt a hideg levegőn, de mégis a meleg vízben ücsörögni kicsit és magammal foglalkozni, kikapcsolódni. 

Esténként pedig szívesen tértünk vissza lenyűgözően szép boutique hotel kategóriájú szállásunkra, az Aquasol Hotelbe, ahol a pihenésen kívül a lányoknak további lehetősége nyílt a játékra az erre a célra kialakított helyiségben.


Az idei évben szerepeltél a Konyhafőnök c. televíziós műsorban, így tudhatjuk rólad, hogy közel áll a szívedhez a gasztronómia világa is. Mi a benyomásod a város gasztronómiai kínálatáról?

Az idő rövidsége, valamint a program sűrűsége miatt csak kevés helyet tudtunk kipróbálni. Rendkívül jól éreztük magunkat és fantasztikusat vacsoráztunk két alkalommal is a Malom Caféban, a város egyik legpatinásabb éttermében, ahol egy országos szinten is elismert séf készíti a finomabbnál-finomabb fogásokat. 

Ami pedig egy kellemes meglepetés volt számomra, hogy a Flexum Tharmal & Spa-ban egy igazi pizzaszakács kemencében sütött nekünk ebédre vékonytésztás olasz pizzát. Azt gondolom, manapság ez igazán ritkaság. Nekem nagyon kellemes meglepetés volt. 

Kinek ajánlanád Mosonmagyaróvárt, mint belföldi úticélt? 

Kétgyermekes anyukaként minden alkalommal, ha utazásra kerül a sor, az elsőszámú szempont, hogy minél több olyan program legyen elérhető az adott helyen, amit a lányok is élveznek majd. 

Nekem a benyomásom a városról, hogy rendkívül jól felkészült a családosok fogadására, a programok és a vendéglátóhelyek családbarátok. Egyértelműen ajánlom majd kisgyermekeseknek is. Jó volt látni, hogy ennyi színes programot lehet tervezni itt akár rossz időben is.

Úgy hallottam a Termálban egy komplett gyerekparadicsom létrehozására vannak tervek. A lányok kérésének eleget téve, úgy tervezem nyáron mi is visszatérünk majd.

Mint megtudtam, a mosonmagyaróvári Termálfürdő Európa 5 legjobb gyógyvizével ellátott fürdőhelyei közé tartozik és még magas színvonalú gyógyászati részleggel is rendelkezik. Én is jártam a fürdő masszőrénél, ahol egy igazán jóleső masszázst kaptam a fájós hátamra. Azok számára is jó szívvel ajánlom, akik gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágynak. 


A Flexum Thermal & Spa hatalmas megújulásáról korábbi cikkünkben számoltunk be: https://bit.ly/3j4SfFs

További cikkek
KÖZéletKÖZkincsMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Magyar Tudományos Akadémia Kiváló Kutatóhely minősítést kapott a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.

A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége a Kutatóhelyeket Minősítő Tanács javaslata alapján…
Read more
KÖZéletKÖZlekedésMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Átadták a mosonmagyaróvári déli tehermentesítő út 1-es és 86-os út közötti szakaszát

Május 3-án, pénteken átadásra került a Mosonmagyaróvár déli tehermentesítő út 1. számú…
Read more
KÖZéletKÖZkincsKÖZösségMosonmagyaróvár

Egy élet a kereszténydemokráciáért – Kovács K. Zoltánra emlékezünk

100 évvel ezelőtt, 1924. március 27-én született Mosonmagyaróváron Kovács K. Zoltán, a…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük