KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Közösen keresték a válaszokat a fiatalok a miniszterrel

Dr. Nagy István agrárminiszterrel Cséfalvay Ákos, megyei választmányi elnök beszélgetett. Fotó: Bánhegyi István


A Győr-Moson-Sopron megyei Fidelitas Mosonmagyaróváron tartotta nemrégiben választmányi ülését Cséfalvay Ákos megyei választmányi elnök szervezésében. A jobboldali fiataloknak az előadások mellett jutott ideje a város megismerésére is.

Mosonmagyaróváron a Thermal Hotel konferenciatermében tartotta megyei választmányi ülését a megyei Fidelitas a hétvégén. A fiatalok vendége pénteken dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője volt, akivel Cséfalvay Ákos, a Fidelitas megyei választmányának elnöke beszélgetett.

Thermal Hotel konferenciatermében tartotta megyei választmányi ülését a megyei Fidelitas a hétvégén. Fotó: Bánhegyi István


„Az előadásomban röviden bemutattam, hogyan juthat el valaki egy nyírségi tanyáról az Agrárminisztérium vezetéséig, majd a beszélgetés során szóba kerültek a Közös Agrárpolitika lehetőségei, az orosz-ukrán háború mezőgazdasági és élelmiszeripari hatásai valamint a hazai vízgazdálkodás kérdései is. Felmerültek továbbá a megváltozott társadalmi igényekre valamint a következő generáció jövőbeni lehetőségeire vonatkozó perspektívák, melyekre közösen kerestük a válaszokat” – írta közösségi oldalán dr. Nagy István az eseményről.

Másnap a mosonmagyaróvári Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője beszélt agrárpolitikáról, generációváltásról, politikatörténetről a választmányi ülés felvezetéseként. Szabados Tamás, a mosonmagyaróvári Fidelitas alelnöke kiemelte, először szervezték a Lajta-parti városban az ifjúsági szervezet összejövetelét.

A szombati napon Szabados Tamás, a mosonmagyaróvári Fidelitas alelnöke beszélgetett Ondré Péterrel agrárpolitikáról, generációváltásról és politikatörténetről.
Fotó: Bánhegyi István


„Az előadások mellett jutott idő arra is, hogy a megyei fiatalok jobban megismerjék Mosonmagyaróvárt. A Futurába és a Flexum Thermálba is elkalauzoltuk őket, hogy lássák, van lehetőség kikapcsolódásra és szórakozásra is szeretett városunkban” – fogalmazott Szabados Tamás.

Szép számmal vettek részt jobboldali fiatalok a választmányi ülésen.
Fotó: Bánhegyi István
További cikkek
DunaszegEseményekKÖZéletKÖZösségSzigetKÖZélet

Programajánló - Induljunk madárlesre a Szigetközben és a megye több pontján szeptember utolsó hétvégéjén! 

A hétvégén rendezik meg az Európai Madármegfigyelő Napokat, amihez a Magyar Madártani és…
Read more
KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Friss levegőn nőnek az izmok – összeszedtük, hol lehet  ősszel a szabadban sportolni

A nagyvárosok mellett a falvakban is megszokott jelenséggé váltak a kültéri fitnessparkok.
Read more
A nap esszenciájaDunaszegKÖZéletMecsérMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

A hétvége esszenciája - 2023.09.8-10.

Új csoportszobával bővült a Dunaszegi Napközi Otthonos Óvoda 2023. szeptember 8-án új…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük