KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Íme Mosonmagyaróvár első Boutique Apartmanja!


A világ első két boutique (ejtsd: butik) szállodája Londonban és San Francisco-ban nyílt meg az 1980-as évek elején. Azóta világszerte futótűzként terjed ez a különleges szállástípus.

A boutique típusú szállások szöges ellentétei a hagyományos szálláshelyeknek, nem követik a szabványosított megoldásokat. Egyedi megvalósítást képviselnek elegáns, modern keretek között. A belső terek mindig valamilyen tematikára épülnek. 

A The Doors Boutique Apartman Mosonmagyaróváron, a Termálfürdő szomszédságában helyezkedik el, zajmentes, idilli, folyóparti környezetben, saját terasszal és elragadó kertrésszel.

Horváth Karolinnal, a The Doors Boutique Apartments társtulajdonosával beszélgettünk:

A Boutique Apartmant férjeddel, családi vállalkozásként üzemeltetitek. Mi a ti történetetek?

Régóta szerettünk volna valami közös családi vállalkozást a férjemmel, ami csak a miénk, minket tükröz. Adódott egy kihagyhatatlan lehetőség és megvettünk egy öreg kisházat, ami 1 év alatt teljes átalakításon ment keresztül. A falakat lebontattuk és újraterveztük az egészet. Teljesen egyedivé, varázslatossá szerettük volna tenni és a saját stílusunkra alakítani, ami remélhetőleg mások tetszését is elnyeri és szívesen látogatnak el hozzánk. 

Minden bútorban, minden kiegészítőben, dekorelemben benne vagyunk mi magunk, a mi romantikánkat tükrözi vissza. 


Lassan túlvagyunk a vírushelyzet okozta nehézségeken. Hogyan sikerült ezt az időszakot átvészelnetek? 

Idén márciusban szerettük volna megnyitni Mosonmagyaróvár első Boutique Apartmanját. Szerettünk volna üde színfoltja lenni a városunknak, ezáltal is újat, egyedit, többet nyújtani az ide látogatóknak. Sajnos, ahogy másoknál is, a vírus nálunk is közbeszólt, így a házat fenntartottuk olyan esetekre, ha családtagjaink, szeretteink, mosonmagyaróvári orvosok, ápolók megbetegednének, el tudjanak vonulni (szerencsére erre nem került sor). 

Ám elérkezett a május és úgy döntöttünk megnyitjuk kapuinkat és sok szeretettel várjuk a jövőbeli vendégeinket, akik vágynak a különlegesre, a szépre, a békességre, meghittségre. 

Kisházaink egymás mögött folyamatosan épülnek, jelenleg a Yellow Door áll 100%-os készenléti állapotban.


Miben látod az apartman legfőbb vonzerejét? Milyen plusz élményekkel gazdagodik, aki nálatok száll meg? 

A The Doors Boutique Apartments gondoskodó figyelemmel várja a nyugalmat és békességet keresőket, meglepetésekkel és plusz élményekkel gazdagítva a vendégek ittlétét. A bájosan berendezett, magával ragadó kisházak minden takaros eleme az otthon melegét és kényelmét szolgálja, hogy az itt eltöltött idő fesztelen kikapcsolódás legyen. 

Minden kisház egy hálószobával, nappalival, konyhával, fürdőszobával, terasszal és privát kertrésszel rendelkezik. 
A kisházak légkondicionáltak, kábel TV-vel, korlátlan internettel és minden olyan háztartási géppel felszereltek, amelyek biztosítják a szállóvendégek számára, hogy teljes mértékben otthon érezhessék magukat, ne szenvedjenek hiányt semmiben. A kerti sütögetéshez is minden lehetőség adott a kialakított grillező helynek köszönhetően.

A szomszédban elhelyezkedő Termálfürdő kedvezményes belépőjegyeket biztosít vendégeink számára, ami szintén szolgálja az ide látogatók tökéletes kikapcsolódását. 


Milyen jövőbeli terveitek vannak? 

Legfőbb terveink között szerepel, hogy a szigetközi turizmust segítsük. Azt gondolom, ha már egyszer belevágtunk egy Boutique Apartman kiadásába, akkor szeretnénk a városunkat és a Szigetközt támogatni, hiszen ez egy olyan csodálatos térsége Magyarországnak, mely megérdemli, hogy minél szélesebb körben ismert és elismert turistacélponttá váljon.

A házakban prospektusokat, Szigetközről szóló könyveket helyezünk ki, látnivalókat, programokat ajánlunk és kínálunk a vendégeinknek.

Továbbá, reggeli kínálatunkat szeretnénk a helyi kistermelőktől beszerzett alapanyagokból és élelmiszerekből összeállítani. 


További fotók:

További cikkek
KÖZéletKÖZkincsMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Magyar Tudományos Akadémia Kiváló Kutatóhely minősítést kapott a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.

A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége a Kutatóhelyeket Minősítő Tanács javaslata alapján…
Read more
KÖZéletKÖZlekedésMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Átadták a mosonmagyaróvári déli tehermentesítő út 1-es és 86-os út közötti szakaszát

Május 3-án, pénteken átadásra került a Mosonmagyaróvár déli tehermentesítő út 1. számú…
Read more
KÖZéletKÖZkincsKÖZösségMosonmagyaróvár

Egy élet a kereszténydemokráciáért – Kovács K. Zoltánra emlékezünk

100 évvel ezelőtt, 1924. március 27-én született Mosonmagyaróváron Kovács K. Zoltán, a…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük