DunaszigetgalériaKÖZkincsMosonmagyaróvár

D.Corner Jótékonysági Horgászverseny a Mosonmagyaróvári Hospice Házért


Jótékonysági horgászversenyt szervezett a mosonmagyaróvári D.Corner Bar a helyi Hospice ház támogatására.

Szeptember 13-án vasárnap tartották az eseményt, ahol az ünnepélyes megnyitó után a résztvevők lehetőséget kaptak, hogy ellenőriztessék vérnyomás- és vércukorszintjüket, a gyermekek arcfestést is kérhettek. Ezen kívül megtekinthették a Szent Kristóf Mentőalapítvány újraélesztő bemutatóján, a Kelet lányai hastánc csoport, illetve a Wolf k9 előadásán is. A napot Pillecukor sütéssel és az eredmények kihirdetésével, a díjak átadásával zárták.

Horváth Imre, az esemény szervezője az alábbi mondatokkal köszönte meg a támogatóknak a részvételt:

Szeretném megköszönni mindazoknak, akik ebben a nehéz helyzetben odaálltak a III. D.Corner jótékonysági horgászverseny mellé, ami a mosonmagyaróvári Hospice ház javára zajlott.

Bali Zoltánnak és nejének Bali Zoltáné Mónikának a hely biztosításáért.

Dr. Árvay Istvánnak a fővédnökségért.

Szabados Eriknek és a MÓVÁR-PRINT-nek, akik felajánlásból szerkesztették és nyomtatták ki a plakátokat és okleveleket.

A Picur Húsboltnak, aki az ebédhez való húst ajánlotta fel, a Majlinger Kertészetnek, Bogi kisboltjának és Szabó Imrének aki szintén támogatták az ebédet.

Köszönet a kiegészítő programokon való részvételért Dr. Antal Varga Dórának, a Futura Kaland doboznak, a Kelet Lányai hastánccsoportnak, a Wolf k9 kutyaiskolának, a Szent Kristóf Mentőalapítványnak és Makrai Csengének aki első szóra igent mondtak és felajánlásból jöttek el.

Külön köszönet illeti meg a Levéli Horgászegyesületet, a Mosonszolnoki Horgászegyesületet és a Hegyeshalmi Vasutas Sporthorgászegyesületet, a Dobos Horgászboltot, a Pszicho Pecások horgászboltot, a Hevi Mesterkonyha Kft-t, illetve a Báthory Thorymix halcsali és horgászboltot, akik a különböző helyezetteknek biztosították a különdíjakat.

Szintén köszönet jár az összes többi kisebb-nagyobb támogatónak:

CFB(SZEGED), SKULO CART PARTS, MARINNA PIZÉRIA, BAKONDI KAROSZÉRIA, D.CORNER BAR, MÁGIA TOURS,  JÁNOSSOMORJA ÖNKORMÁNYZATA, EURÓPA ÉTTEREM, ELEGANT SZOLÁRIUM, FITNESZ KLUB KILITI, KEMENCÉS PIZZA, VISELD.HU, TIMLINGER FRIGYES, CSALI-PALI HORGÁSZBOLT, ROB GYM MÓVÁR, CUTLER GYM MÓVÁR, SKOBRÁK JUDIT, TEKI DÖNER, CSALI HUNGÁRIA KFT, FLEXUM THERMAL&SPA, FARAGÓ MIKLÓSNÉ, JADE FODRÁSZAT ÉS KOZMETIKA, DARNÓ HÚS, GRAND-ÉP Kft., SZABADOS ERIK, MÓVÁR-PRINT, BEDŐ HAIR, LAND PLAN HOTEL, WINKLER VILLAMOSSÁH, GRANDE PIZZÉRIA, MALOMCAFÉ, DUDU TAXI & TRANSZFER, SOUVENIR SHOP, SÁRI CSÁRDA, UNO AUTO MOTOR BOLT, FAMILY FRISS Kft., LEPSÉNYI CSILLÁRSZALON, THE PRESS, ÍNYENC BÜFÉ, VEDRŐDI ÜVEGES MŰHELY, 5 PERCES ÉTTEREM, ÉDES ÁLOM CUKRÁSZDA BEZENYE, SMUK ABC (ELI BOLT), RÉGIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ, AUTÓHÁZ BARTA KFT, ZÁMBÓ KRISZTIÁN, FRANKY-S FOOD TRUCK, DOBOS HORGÁSZBOLT, FAMILY ÉLMÉNYPARK, ITATÓ STRANDBÜFÉ, CSÁSZÁR MIX HORGÁSZBOLT, BARANYAI BALÁZS, Id. BALI JÓZSEF, MÁLNAPIROS PARTY ÉS LUFI VARÁZSBOLT, GRÓZEL IZABELLA, SZELLŐRÓZSA ABC, BORHÁLÓ BORKERESKEDÉS, MINK BÜFÉ, STAÁR KATALIN, WINKLER TÜZÉP.

További cikkek
KÖZéletKÖZkincsKÖZösségMosonmagyaróvár

Egy élet a kereszténydemokráciáért – Kovács K. Zoltánra emlékezünk

100 évvel ezelőtt, 1924. március 27-én született Mosonmagyaróváron Kovács K. Zoltán, a…
Read more
KÖZéletKÖZkincsKÖZösség

A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának oktatóit díjazták az Év agrárembere díjátadón

A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának oktatói értékes szakmai…
Read more
KÖZéletMosonmagyaróvárSzigetKÖZélet

Bemutatásra kerültek a Fidesz-KDNP polgármester és képviselőjelöltjei Mosonmagyaróváron

Dr. Nagy István országgyűlési képviselő, a Fidesz mosonmagyaróvári szervezetének elnöke…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük